Om oss
Wallin´s Bygg / Eldabutiken i Köping

Din kamin och badrumsbutik i KAK-regionen

Företaget startade 1997 med mur och putsning som vår specialitet, 1999 startades försäljning av kaminer och 2002 invigdes nya butiken som har utvecklas från år till år.

Idag är vi en Eldabutik med en utställning på 300 kvadratmeter, där vi har cirka 80 olika kaminer; kakelugnar, braskaminer, vedspisar, täljstensugnar och spiskassetter, platsmurade öppnaspisar både med och utan värmelagring finns också i vår produktportfölj. När du har gjort ditt val tar vi hand om installationen och vi erbjuder även skorstenstätning, reservdelar, tillbehör samt möjlighet till finansieringsalternativ.

I butiken på Sjötullsvägen 7 Köping finns dessutom ett brett utbud av kakel och klinker. Vi erbjuder totalentreprenad på badrumsrenovering och dessutom säljer vi även gasolvärmare och utomhus kaminer.

För oss är Hantverk, Trygghet och Kvalitet viktigt. Att vi är anslutna till Elda ger ytterligare en kvalitetsförsäkring. Alla våra produkter kommer från marknadens ledande tillverkare, vilket garanterar kvalitet, funktion och design.

Välkomna in till oss för ett personligt besök eller skicka ett meddelande, så hör vi av oss så fort som möjligt!

Wallin´s Bygg din kamin och badrumsbutik i KAK-regionen

Möt oss på Elda

Ronny Wallin

VD och Montör

Henrik Wallin

Butik och Försäljning

Annicka Wallin

Ekonomi

Varukorg